onsdag

Oddstips Torsdag 09.07.09

Dagens forslag består av kamper i den hjemlige cupen,samt islandsk serie.
Merk dere alle at laget FH HAFNAFJORDUR er suverene i den islandske serien, og vinner kampene sine med 3-4 mål nesten hver eneste kamp. De har en imponerende målskore,og vant 0-5 i sin siste bortekamp. Dette laget er noe alle dere oddstippere bør merke dere. I dag spiller vi handicap til 1,70 i odds i hjemmekampen mot fylkir, til tross for at laget er noe sterkere på fremmed gress, enn på hjemmebane.
Ellers spiller jeg på at brann skal greit ta seg videre i cupen mot ett redusert og vaklende lyn lag på stadion i bergen.
Odd Grenland er tippeligaens mest stabile hjemmelag., så ett hjemmetips mot fredrikstad finnes naturlig. Brann kan vurderest med handicap, men merk at laget i år har vunnet de fleste hjemmekaper med kun ett mål. De vant 2-0 mot molde, etter det har det stort sett endt med ett måls-seire i bergen. Da inneffektiviteten tilsynelatende har vært stor, Dette fører til at jeg ikke har tro på en overlegen brann seier her,og styrer unna handicapspill til 2,20!

Dagens spilleforslag :

81. Brann - FC Lyn Oslo ( H ) 1,45

87. Odd Grenland - Fredrikstad ( H ) 1,70

102. FC Hafnafjordur - Fylkir ( 0-1 ) ( H ) 1,70

Totalodds på denne trippelen blir da: 4,1

NB: Uavgjortfaren i Odd grenland - fredrikstad kampen er stor, så jeg personlig vurderer spill kun på Brann og Hafnafjordur i min dobbel for dagen.

http://www.nordicbet.com/ anbefalest om dere ønsker en bedre odds.

Lykke til :)
- Chris Joakim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar