mandag

Denne bloggen legges etter all sannsynlighet ned med en snarlig virkning.

Men om Noen av dere eventuelt ønsker å motta daglige oddstips per mail/sms kan vi bli enige vedrørende det.. Ta kontakt:)


- Chris

3 kommentarer:

  1. Hei Chris!
    Synes det er fryktelig trist at du legger ned bloggen din, da jeg er ofte har brukt tipsene du legger ut og det med stort hell:-)

    Går det ann å overtale deg til å fortsette?;-)

    Mvh

    Susanne

    SvarSlett
  2. Jo Takk for det Susanne, Jeg får stadig henvendelser fra personer som ønsker mine tips. Det som er saken her er at jeg faktisk ikke legger ut tips hver på bloggen. Det vil si at om jeg hadde gjort det, hadde hellet vært betrakelig større, Jeg har klinket inn "dagens dobbel" 9 dager på rad nå, det som jeg føler er litt synd i forhold til det nå er at jeg burde lagt disse ut på bloggen til dere lesere, da hadde dere vunnet de siste 9 dagene dere også, så akkurat det må jeg få beklage en smule...nå har det seg sånn at jeg er i gang med en del annet,som krever en del tid,analysering,planlegging og en strukturert hverdag, dette har da ført til mindre prioritet og fokus på bloggen. Og jeg er av den oppfatning av at om jeg ikke klarer å levere kvalitet på bloggen, så har den ingen hensikt eller fremtid.

    Men Takker for de gode ord fra deg:)

    - Chris

    SvarSlett
  3. dette var synd ja, ønsker selvsagt å følge deg videre

    mvh

    Ken

    SvarSlett