søndag

oppkjøringen er i gang....

Tippeliga lagene er godt i gang med oppkjøringen, noen har satt kursen mot sydligere strøk, mens andre finpusser med treningskamper her hjemme i kulden I helgen. Vi fra molde by var i ålesund i går der laget møtte Ålesund, resultatet ble 1-1 i en meget lite severdig og tafatt kamp, begge lag bærte preg av at det er tidlig i oppkjøringsfasen. Vålerenga møtte det polske laget Lech Poznan på la manga, den kampen endte også 1-1 - Martin andresen var forøvrig fornøyd med det resultatet. Lillestrøm tok i mot det svenske laget Gais , kampen endte 1-0 til lsk, men den kampen vil bli husket for alt annet enn skoringen til Olivier Occean : For i bagasjen til det svenske laget hadde det nemlig sneket seg meg en gjeng apekatter som også kalles "ultras", de måtte selvfølgelig markere sin blottede sosiale inteligens med å sørge for å amputere denne kampen,som resulterte i at politiet så seg nødt til å stoppe kampen i en periode. Flaut,pinlig og tragisk rett og slett. Understreker at Fotball laget ikke hadde noe som helst med dette å gjøre, dette sto uavhengige supportere bak, ikke Gais! Rosenborg målte krefter mot Det svenske storlaget AIK,Den kampen endte også 1-1 etter skoring av kjell rune sellin. Manchester united sitt reservelag krydret med mame biram diouf og emanuel ortega spilte mot Stabæk på fornebu arena søndag , resultatet ble 3-0 til engelskmennene i en svak forestilling av stabæk, nevner at stabæk stilte med en meget fersk og nykomponert firer bak.

Det store bildet sier meg her etter denne helgen at de norske lagene har ett stykke å gå med tanke på å skore mål. som resultatene viser så sto denne treningshelgen for få mål til samtlige lag, det defensive ser forsåvidt ok ut tar man disse kampene i vurderingen.- Men vi er i starten av februar og har ett stykke å gå på alle områder,og de neste par måneder blir forhåpentligvis brukt på en konstruktiv,fornuftig og progressiv måte - Så får vi se Sluttsummen av det i midten av mars måned, da braker det for alvor løs:)

- Chris

7 kommentarer:

  1. Du er så utrolig kjekk:) er du singel?

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. du har virkelig noen gode poenger, skriver jævlig bra og har ett bra perspektiv på tingene, liker å lese innleggene dine må jeg si, selv om jeg er engajente:P

    SvarSlett
  4. Du er bare helt sjef !!!!

    SvarSlett
  5. Vål"enga du er min religion....

    SvarSlett
  6. Laget ditt skorer vell heller ikke noe særlig uten mamma biram i angrepet denne sesongen.,....

    SvarSlett
  7. Takk for komplimenter:)

    Helt enig med deg, det blir vanskelig å fylle tomrommet etter mame, men det jobbes med løsninger!

    SvarSlett