torsdag

Nå må heksejakten mot Martin Andresen ta slutt

Martin andresen er sterk nok til å takle dette på egenhånd. Men i denne saken føler jeg har behov for å " Blåse" litt ut mot media. Martin andresen er en selvsikker, karismatisk, smart spillertype med gode lederegenskaper og en stor tro på sine egne ferdigheter og kompetanse. Han har riktig nok prestert ujevnt og tidvis meget svak i de senere kamper. I denne saken føler jeg at janteloven har tatt fullstendig overhånd. Sannheten er at alle vi som langer ut mot andresen faktisk sitter på en misunnelse, sjalusi eller fascinasjon av denne mannen..
han ble helt i bergen etter å ha vært sterkt delaktig i å hente gullet til bergen, Hvordan kan da samme mann være så fullstendig udugelig som enkelte skal ha det til, Bare ett år etter?
jeg vil tro at det er vanskelig for en spiller å ha ett fokus mot sine oppgaver når man stadig skal blir vurdert opp og i mente , der halve landet leter etter negative perspektiver som kan bryte ned " den dyktige" ,"den kloke" "den viktige" spilleren som martin en gang var.
Spørsmålet vi her må stille oss er, Har vi vært med på å bryte ned Andresen på grunnlag av hans mangel på prestasjoner eller føles det bare godt for oss å vite at han ikke er noe bedre enn alle oss andre? - Man drar som kjent andre ned for å føle seg selv bedre!

Når det er sagt. : Martin andresen Bør kanskje bli litt mere bevisst sitt eget språk. Dette gir bare det Norske folk noe å ta han på !

Legg nå denne heksejakten død og la mannen fokusere på det han kan:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar