torsdag

Norge - Finland

jaja, Dette var da kampen der vi skulle ta tilbake det norske folket sin tillit og overbevise med ett høyt tempo og ett godt spill...dessverre skulle det vise seg at dette skulle være vanskeligere i praksis enn i teorien. Norge starta Kampen i ett relativt høyt tempo og alt så lovende ut, men det tok meg 2 minutte før jeg satt med en stor klump i halsen, for makan til blottlegging defensivt, Finland trengte altfor lett igjennom midtbane leddet,og skapte direkte store sjanser. Drillo hadde som kjent bestemt at norge skulle gå ut i en 4-4-2 formasjon, jeg støtter han i det valget tatt spillermateriale i betraktning. Dog i denne kampen kunne det se ut som at den sentrale midtbanen hadde problemer med å utføre ett agressivt ballpress, og slapp dermed til altfor mange finske spillere med nesen for mål. Det må sies at finland var direkte inneffektive, for hadde de omsatt alle sjansene som norge tillot, hadde det sett annerledes og flatterendes ut for drillos menn.. jeg har nå sett norge i to kamper i det siste og sitter med ett inntrykk at det defensive ikke fungerer, det er noe temposvakt, avventende og passivt preg over backfireren .når da midtbaneleddet unngår å gå i ballpress og gjøre den nødvendige jobben på mitdbanen kan det se ut som at det er der skoen trykker. vi slipper rett og slett motstanderen for lett til og er for avventende i press. Offensivt så det forholdsvis greit ut. vi har dog en midtbane som tidvis opptrer meget upresist, og slurver både i ballberøring og pasninger. Det er også en del strekk i lagdelene som kan bli utslagsgivende med sånne feilpasninger og berøringer.
skal norge kunne hevde seg på ett høyere nivå , så må dette justerest!
Rent tempomessig ser det ut til at norge henger godt med. Norge produserer en del gode overganger og skaper sjanser, Men det er Presisjon og teknikk det skorter på. "gutsen "og tro på egne ferdigheter kan vel og bli bedre. etter min mening burde laget sett annerledes ut. jeg hadde nok landet på denne 11 eren mot Finland:
4-4-2:
knudsen - Høgli - Hangeland - Reginiusen - Riise - Solli - Andresen- Grindheim- Bh Riise - Carew- HelstaD

Norges Beste denne kampen var Bjørn helge Riise. - En fantastisk innsats gjennom hele kampen! Han kunne i denne kampen bekrefte at han besitter en stor arbeidskapasitet og gode tekniske ferdigheter. Han viste også en unik fighter vilje som Norge trenger i slike kamper. Norges Beste mot Finland!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar